Skip to main content

Scirocco werd gevonden bij een dorp, samen met een teefje met 6 puppy’s. Scirocco houdt van mensen, groot en klein. Hij is een lieve, speelse en vriendelijke hond. Hoe hij met katten is, is niet bekend. Hij deelt zijn kennel met een teefje. Scirocco kan met soortgenoten goed opschieten. Aan de riem lopen gaat goed. Zijn schofthoogte is ca. 55 cm. Scirocco is gecastreerd.

Geboortedatum: 15-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op