Skip to main content

Jambo werd in maart 2022 door onze collega’s uit het zuiden van Spanje opgehaald aan het einde van het jachtseizoen. Hij is lief, niet verlegen, aanhankelijk en speels. Een charmante Galgo. Jambo kan met soortgenoten goed opschieten. Mensen, groot en klein, vindt hij ook leuk. Hij loopt al goed mee aan de riem. Jambo zit samen met een andere reu in een kennel. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 15-06-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op