Skip to main content

Jada is overgenomen door onze collega’s van een shelter in het zuiden van Spanje. Ook Jada kan in het begin een beetje verlegen zijn, maar ze heeft graag mensen om zich heen, Momenteel verblijft ze samen met een reutje in de kennel. Ze kan zowel met reuen als met teefjes opschieten. Ook bij haar is het niet bekend hoe zij met katten is. Jada heeft een goed karakter, aanhankelijk. Zij kan al goed mee aan de lijn lopen. Haar schofthoogte is ca. 38 cm. Jada is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 15-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op