Skip to main content

Flavio liep oktober 2021 op de weg bij de shelter. Ook hij kan in het begin een beetje verlegen zijn. Maar hij vindt het leuk om bij mensen te zijn, Flavio is lief en aanhankelijk. Aan de riem lopen gaat goed. Hij verblijft in een kennel met een teefje. Hoe hij omgaat met katten is niet bekend, maar met zijn soortgenoten gaat hij goed om. Zijn schofthoogte is ca. 55 cm. Flavio is gecastreerd.

Geboortedatum: 15-04-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op