Skip to main content

Het baasje van Charly is ziek geworden en er was geen familielid die Charly wilde opnemen. Dit is de reden dat hij nu in de shelter verblijft, hij zit samen met een teefje in een kennel. Charly loopt goed mee aan de riem.  Hij kan goed opschieten met soortgenoten, met katten is onbekend. Charly is aanhankelijk en is graag bij mensen. Zijn schofthoogte is ca. 31 cm. Charly is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-07-2016  ( Geschat )

Herkomst: Lleida

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op