Skip to main content

Calypso werd in een dorp gezien door een collega, na een paar weken kon zij het hondje pakken. In het begin kan Calypso een beetje schuw zijn, maar ze is graag bij mensen. Ze houdt van haar soortgenoten. Ze is lief en kalm. Aan de lijn moet ze nog goed leren lopen. Ze deelt haar kennel met een reu en teef. Haar omgang met katten is onbekend. Haar schofthoogte is ca. 35 cm. Calypso is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 15-06-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op