Skip to main content

header tekst?

Bread liep langs de weg toen hij wed gered. Hij is een rustig, aanhankelijk hondje, al is hij soms een beetje verlegen. Mensen vindt hij leuk, groot en klein. Bread loopt redelijk mee aan de riem. Hij kan opschieten met reutjes en teefjes, omgang met katten is onbekend. Momenteel verblijft hij met een reu in zijn kennel. Zijn schofthoogte is ca. 42 cm. Bread is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-10-2015 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op