Skip to main content

Blanca zat bij haar baas altijd vastgebonden aan een ketting, de man heeft onze collega’s gevraagd Blanca te willen nemen. Hij kon niet meer voor haar zorgen, dit was december 2021. Blanca is een rustige, charmante hond, erg aanhankelijk. Zij kan met reuen en teefjes opschieten. Soms kan ze een beetje jaloers zijn, dan snauwt ze even tegen de andere hond. Ze kan met kinderen opschieten, met katten is onbekend. Blanca vindt het fijn om bij mensen te zijn. Ze loopt al redelijk aan de lijn.
Blanca is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-07-2014 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op