Skip to main content

Linda is een bijzondere hond. Ze is al ongeveer 4 jaren in de shelter. Ze is verlegen, heeft nog nooit gebeten, maar ze heeft iemand nodig die geduld heeft. Ze is ook absoluut geweldig met andere honden. Omdat ze verlegen is en nooit haar gezicht laat zien, zien mensen haar gewoon niet. Ze loopt goed mee aan de lijn.

Geboortedatum: 01-06-2017 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op