Skip to main content

De familie van Kira wilde haar niet meer en heeft haar met een gebroken hart achtergelaten. Kira is zo zachtaardig en aardig, zo goed en zo slim! Typisch Duitse Herder, vertrouwt de mensen en houdt van ze ongeacht wat er met haar gebeurt. Kira is in zeer goede conditie en zeer gezond (alle nodige testen zijn gedaan), dus haar echte goede leven kan beginnen.
Geboortedatum: 01-06-2015 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op