Skip to main content

Max heeft een heel triest verhaal. Zijn moeder overleed en hij en een andere hond, Cookie, zaten een paar weken opgesloten in een appartement. Ze bleven maar huilen en wanhopig op zoek naar hun moeder, totdat onze collega’s ze meenamen. Max is ongeveer 40 cm groot. Hij is zachtaardig, maar hij heeft iemand nodig die kalm en geduldig met hem is, gezien het trauma dat hij heeft opgelopen.

Geboortedatum: 15-06-2016 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op