Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Masa/Iza

By 20 juni 2022juli 21st, 2022No Comments

Masa/Iza is een Oekraïense pup. Ze werd gered door een familie uit Oekraïne op weg naar Roemenië, in een klein dorpje genaamd Izmail. Ze konden niet verder reizen met haar, dus bleef Iza in een pleeggezin totdat zij volledig gevaccineerd was en nu is ze in het adoptiecentrum. Ze speelt, kauwt, houdt van speelgoed, net als een andere gelukkige pup die zich absoluut niet bewust is van de horror waaraan ze wist te ontsnappen.
Geboortedatum: 15-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op