Skip to main content

Freddy “a gentle giant”, de meest geweldige hond en de perfecte metgezel . Hij is ongeveer 50 cm hoog. Hij mag dan wel ouder zijn, maar sinds hij in de shelter is begon hij te spelen als een puppy. Freddy is lief en gehoorzaam, speels en grappig, teder en aanhankelijk… Het is onmogelijk niet van hem te houden! Freddy is de ideale hond voor een persoon die van langzame wandelingen houdt en huiselijk comfort. En als diegene nog een hond heeft, zal Freddy blij zijn om een broertje of een zusje te hebben. Hij is een zeer rustige hond. Freddy kwam in 2020 in de shelter, hij werd achtergelaten op een veld en werd daar al weken gezien voordat iemand om hulp vroeg voor hem.

Geboortedatum: 01-06-2013 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op