Skip to main content

Helaas is Bonnie een ongelukkige pup, want ze had heupdysplasie aan twee pootjes. In 2021 is ze voor het eerst geopereerd en in mei 2022 voor het tweede pootje. Ze is nu herstellende, maar onze collega’s ( en wij ook ) zouden heel blij zijn als ze na haar herstel snel een thuis zal vinden. Zeer vriendelijk, makkelijk als pup, goed met mensen en andere honden.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Boekarest

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op