Skip to main content
KaterKatten

Smokey

By 8 juni 2022No Comments

Smokey had een baasje, een aardige jongeman, maar helaas veranderden zijn omstandigheden en was hij niet langer in staat om voor hem te zorgen.
Na een paar dagen in het kattenhuis begon Smokey te beseffen dat het zo slecht nog niet was, er was lekker eten en mensen die zoveel knuffels gaven als hij maar wilde. Hij voelt zich nu gelukkiger!
Smokey weet wat hij wel en niet leuk vind en hij zal het je altijd laten weten! Hoewel hij verward was toen hij voor het eerst in het kattenhuis aankwam, was hij meteen vol vertrouwen en ging op verkenning uit. Hij moet goed rondkijken en zijn omgeving bekijken om te kunnen ontspannen! Hoog zitten geeft hem een veilig gevoel, boven op kasten, krabpalen zo hoog als hij kan komen.
Hij is ook dol op teenslippers, ze zijn leuk om mee te spelen! Geef hem eender welk speeltje en hij kies altijd de teenslippers, de mensen begrijpen het niet maar ze moeten er wel om lachen!
Knuffels zijn goed, maar op zijn voorwaarden. Hij houdt er niet van om opgepakt te worden dus hij zou graag een baasje willen hebben die zijn grenzen respecteert en hem zijn eigen gang laat gaan. Als hij je kent is hij super loyaal en zal hij je beste vriend zijn, je zult het moeten verdienen maar het zal belonend zijn!
Smokey is gelukkig met andere katten, maar geeft zeker de voorkeur aan poezen omdat hij graag de baas in huis is. Een kattenvriend die speelt wanneer hij wil maar ook onafhankelijk is zoals hij zou perfect zijn! Een familie die rustig is, maar toch af en toe speels zou geweldig zijn, hij hoopt dat hij ze snel vind!
FeLV-Fiv -FIP negatief
Geboortedatum: 01-0-2019 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op