Skip to main content

Ferman is aangereden door een auto,  de dierenarts zei dat de aanrijding schade aan zijn ogen had veroorzaakt. Na een tijd bij de dierenarts te zijn geweest om te herstellen, merkte de dierenarts op dat hij wat zicht begon terug te krijgen. Langzaamaan heeft Ferman meer zicht gekregen, maar het is misschien niet 100%. Naarmate de tijd verstrijkt denkt de dierenarts dat Ferman meer kan zien, maar misschien zal hij nooit in staat zijn om volledig te zien.

Ferman is een heel zachtaardige kater, hij is rustig en relaxed, hij vraagt niet veel! Het enige wat hij wil is genegenheid en liefde, hoe meer hoe beter. Zin favoriete ding om te doen is het vinden van het meest knusse bed en ontspannen! Dekens zijn het beste om in te kruipen, vooral als het buiten koud is maak hij het zichzelf graag comfortabel en doe hij een dutje.

Nu hij weer wat meer zicht krijg, krijg hij ook meer zelfvertrouwen. Maar omdat zijn zicht niet volledig is  heeft hij een thuis nodig waar hij binnen kan blijven,  met iemand die hem de tijd en liefde kan geven die hij nodig heeft om alles op zijn eigen tempo te ontdekken.

Andere katten storen hem niet, hij is blij met andere katten te leven die net zo rustig zijn als hij. Soms vindt hij kittens ook niet erg

De enige keer dat hij  opgewonden is, is rond etenstijd, hij houdt heel veel van eten!  Ferman kan bij oudere kinderen geplaatst worden. Hij is gecastreerd. FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief

 

Geboortedatum: 01-06-2017  ( Geschat )
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op