Skip to main content
KattenPoes

Chrissy

By 8 juni 2022No Comments

Chrissy werd op straat gevonden in een verschrikkelijke conditie. Zij was uitgemergeld, uitgehongerd met een mond vol zweren zodat ze niet kon eten. De vrouw die haar voerde dacht dat Chrissy net bevallen was, maar ze heeft nooit kittens gezien dus waarschijnlijk hebben ze het niet gehaald. In het begin was Chrissy doodsbang voor de mevrouw, maar zij kwam elke dag en voerde Chrissy totdat zij haar begon te vertrouwen. Uiteindelijk kon ze haar naar de dierenarts brengen en daar ontdekten ze dat zij een infectie aan de bovenste luchtwegen had, een slecht gebit en veel behandeling nodig had. Zij kreeg meer dan een maand antibiotica, werd geopereerd om gesteriliseerd te worden en haar slechte tanden te verwijderen. Daarna begon Chrissy zich beter te voelen en herstelde goed! Toen zij helemaal beter was kwam werd zij naar het kattenhuis gebracht.
Chrissy is een heel lieve en spraakzame dame! Haar miauw is nogal luid en zij vindt het heerlijk om met je te “praten”. In het begin is ze verlegen, nieuwe omgevingen maken haar bang en daarom heeft ze tijd nodig om zich aan te passen. Een paar dagen op een veilige plek met goed eten en tijd zal ze beseffen hoe lief mensen zijn! Eenmaal uit haar schuilplaats gekomen is ze super vriendelijk.
Andere katten vindt Chrissy niet erg, maar ze vindt ze eigenlijk niet zo aardig. Zij is een zachtaardige en rustige ziel dus heeft zij eigen ruimte en tijd nodig om te ontspannen. Als ze te dichtbij komen zal ze dat niet zo leuk vinden. Dus als enig dier in huis zal zij zich prettiger voelen.
Eten vindt is geweldig! Traktaties, daar doe ze alles voor, als je die hebt, of natvoer
FIV-FeLV-giardia test is negatief.

Geboortedatum: 02-01-2018 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op