Skip to main content
KaterKatten

Muffin

By 7 juni 2022No Comments

Muffin werd met nog 3 broertjes en zusjes gevonden in de haven van Varkiza, een voorstad van Athene, door een man die katten verzorgde in de omgeving. Helaas was één baby al overleden toen hij ze ging redden. Hij bracht de andere baby’s op 24.2.22 naar onze collega’s en zij hebben ze grootgebracht in het kattenhuis! Leuk weetje: alle broers en zussen zijn vernoemd naar taarten! Muffin, Cupcake en Waffle!
Muffin is een heel lief en zachtaardig kitten! Zoals de meeste kittens is hij energiek en speelt hij graag met de andere katten en kittens in het kattenhuis! Bamboo is een van zijn favoriete vriendjes, ze hebben een speciale band! Ze slapen ook heel vaak samen! Muffin is heel makkelijk in de omgang en was van kleins af aan al heel makkelijk in de omgang. Muffin heeft menselijke interactie nodig en zal gedurende de dag veel menselijke aandacht zoeken. Hij houdt ervan om met mensen te knuffelen, geaaid te worden of te spelen! Hij vindt het ook heerlijk om naast bij je op bed te slapen! Muffin heeft geen favoriet speeltje, hij is blij met wat hij te pakken kan krijgen en heeft niet veel nodig om gelukkig en voldaan te zijn! Hij is de rustigste en meest relaxte in vergelijking met de andere kittens die we momenteel onder onze zorg hebben. Hij brengt graag tijd door buiten, op ons overdekt terras en kan genieten van het frisse briesje en de zon! Hij slaapt ook graag op een bedje dat ze hebben staan aan de kant van het bureau waar ze meestal werken. Muffin is een van die kittens die gehecht raken aan mensen en behoefte hebben aan !
Geboortedatum: 12-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op