Skip to main content
KattenPoes

Mocha

By 7 juni 2022No Comments

Dit is Mocha, zij leefde op straat met haar broers en zussen, ze waren slechts kittens en worstelden om te overleven. Onze collega’s belsloten hen van de straat te halen om ze te beschermen tegen kwaad. Het was erg eng in het begin, ze waren niet gewend aan mensen, maar ze maakten geweldige vooruitgang!
Mocha is een prachtige jonge poes! Zij heeft prachtige ogen en een superzachte vacht. Zij heeft de laatste weken veel vooruitgang geboekt, zij krijgt steeds meer zelfvertrouwen naarmate ze langer bij mensen is. Gelukkig leert zij dat ze eigenlijk super cool zijn en haar altijd traktaties geven!
Natvoer is de snelste weg naar haar hart, als je dit voer hebt zal zij veel sneller je vriend zijn!
Zij word ook steeds beter in knuffelen, zij komt naar je toe en gaat bij je op bed zitten. Strelingen zijn nu nog een beetje te veel voor haar, maar zij wil dicht bij je zijn. Met een beetje meer tijd en geduld zal ze wennen. Mocha is dol op haar broer Espresso, ze slapen altijd samen, eten en spelen samen. Andere katten in het algemeen is zij vrienden mee, Mocha heeft een zelfverzekerde kat nodig om te helpen uit haar schulp te komen. Dus een huis met een andere kat, of met één van haar broers of zussen zou ideaal zijn.
Harde geluiden maken haar nog steeds een beetje bang, dus een huis met alleen oudere kinderen zou ideaal zijn. Mocha zal het geweldig vinden om een familie te vinden die haar de tijd geeft om zich open te stellen en te laten zien hoe schattig zij is.
Haar FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief. Mocha is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op