Skip to main content
KattenPoes

Latte

By 7 juni 2022No Comments

Dit is Latte, zij leefde op straat met haar broers en zussen, ze waren slechts kittens en worstelden om te overleven. Onze collega’s belsloten hen van de straat te halen om ze te beschermen tegen kwaad. Het was erg eng in het begin, ze waren niet gewend aan mensen, maar ze maakten geweldige vooruitgang!
Latte heeft unieke aftekeningen en een heel schattig gezicht! Zodra je haar ziet zul je verliefd worden, het is onvermijdelijk! Ze laat je graag werken voor haar affectie, ze kan gereserveerd zijn als ze je voor het eerst ontmoet en heeft tijd nodig om te beseffen dat je haar wilt voor haar persoonlijkheid en haar uiterlijk. Als ze je vertrouwt vindt ze het heerlijk om te spelen! Vooral met nieuw speelgoed, ze vindt het heerlijk om nieuwe dingen te onderzoeken en ervoor te zorgen dat zij met het leukste speelgoed speelt voordat haar broertjes en zusjes dat doen.
TV kijken is ook betoverend! In het kattenhuis zetten ze vogels op TV en soms vergeet Latte dat het niet echt is en probeer zij ze te achtervolgen, het is zo leuk. Het houdt haar tijden bezig!
Latte houdt er wel van om haar eigen ruimte te hebben om zich veilig te voelen, als zij aan een nieuwe omgeving moet wennen zit ze graag hoog. Dat geeft haar een veilig gevoel. Ze houdt ook van verstopplekjes, een lekker iglo bed om zich in op te krullen en als ze er klaar voor is gaat zij op onderzoek uit.
Zoals elke brutale, onafhankelijke jonge poes doet zij alles op haar eigen voorwaarden! Zij kan beter bij iets oudere kinderen geplaatst worden.
Haar FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief. Latte is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op