Skip to main content
KaterKatten

Espresso

By 7 juni 2022No Comments

Dit is Espresso, hij leefde op straat met zijn broers en zussen, ze waren slechts kittens en worstelden om te overleven. Onze collega’s belsloten hen van de straat te halen om ze te beschermen tegen kwaad. Het was erg eng in het begin, ze waren niet gewend aan mensen, maar ze maakten geweldige Hij is nieuwsgierig en zal je eerst goed besnuffelen en doorgronden. Espresso is zacht en pluizig.
Hij heeft de laatste tijd veel zelfvertrouwen gekregen, hij heeft ontdekt hoe geweldig menselijke huisdieren zijn! Aaien en geknuffeld worden is nu één van zijn favoriete dingen ooit. Als je stopt zal hij je volgen tot je weer begint. Espresso kan ook een brutale jongen zijn, houdt ervan om te spelen en rond te rennen, achter ballen aan, of achter zijn vrienden aan! Zijn beste vriendin is Mocha ze zijn altijd samen, spelen, knuffelen en slapen zelfs op elkaar. Zij is echt een geweldig kussen voor Espresso. Hij zal graag een kattenvriendje willen, dus heeft hij een huis nodig met minstens één kat om mee te spelen en te knuffelen. Eten zal hem altijd motiveren! Hij is gulzig en ik houdt van natvoer. Zijn FIV-FeLV-giardia testen hijn negatief. Espresso is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op