Skip to main content
KaterKatten

Cappuccino

By 7 juni 2022No Comments

Dit is Cappuccino, hij leefde op straat met zijn broers en zussen, ze waren slechts kittens en worstelden om te overleven. Onze collega’s belsloten hen van de straat te  halen om ze te beschermen tegen kwaad. Het was erg eng in het begin, ze waren niet gewend aan mensen, maar ze maakten geweldige vooruitgang!

Cappuccino is de meest zelfverzekerde van zijn broers en zussen, het duurde niet lang voor hij doorhad dat mensen super cool waren en dat hij tijd met ze wilde doorbrengen.

Hij houdt van traktaties! Elk soort voedsel eigenlijk, is een erg gulzige jongen en eet alles waar hij zijn pootjes maar op kan krijgen! Cappuccino is nog jong en een opgroeiende kater dus, hij moet echt alles eten wat hij kan zodat hij groot en sterk word!

Cappuccino is vrolijk, houdt ervan om te spelen met alles wat hij kan vinden.  Als hij moe is krult hij zich bij je op om te knuffelen.  Je kan hem ook steeds beter in het opgepakt worden, zijn zelfvertrouwen groeit met de dag.  Hij is nieuwsgierig en onderzoekt graag alles wat nieuw is. Cappuccino is  altijd de eerste van zijn broers en zussen om je te begroeten en om knuffels te vragen.

Zijn FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief. Cuppuccino is gecastreerd.

 

Geboortedatum: 01-08-2021  ( Geschat )
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op