Skip to main content

Bullet heeft lange tijd als zwerver geleefd. Hij leefde bij één van de voederplekken en had extra zorg nodig in vergelijking met andere zwerfdieren die onze collega’s opvangen, vanwege wat ze later ontdekten, een voedselallergie. Bullet was erg blij om buiten te zijn, maar omdat hij extra zorg nodig had, besloten ze dat het het beste zou zijn om hem op te nemen in het kattenhuis. Bullet had kleine wondjes op zijn lichaam, zijn poten, zijn buik en hij was niet in staat om zichzelf te verzorgen. Zijn lichaam en zijn mond waren bedekt met eosinoplillische plaques. Daardoor zag zijn vacht er altijd raar uit en zijn bek zat vol speeksel. Ze hadden hem op lange termijn behandeld toen hij buiten was, maar zoals gezegd had hij extra zorg nodig dus kwam hij bij onze collega’s wonen op 14.3.22. Helaas moest Bullet een tijdje in een bench blijven tot ze meer van zijn medische toestand begrepen. Ze hebben hem eerst goed in bad gedaan, ontworming en vlooienbehandeling gegeven, behandeling voor zijn wonden gestart en een speciaal dieet – hypoallergeen voer gegeven! Hij is nu niet meer onder behandeling, zijn vacht en huid zijn normaal, maar hij zal altijd speciaal voer nodig hebben.
Bullet is een geweldige zeer lieve kater, maar heeft tijd nodig om iemand te leren kennen en zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en mensen. Zodra hij zich echter veilig voelt verandert hij in een klein katje, spint en geniet van alle genegenheid die een mens hem kan geven! Bullet is ook ongelooflijk knap zoals je kunt zien en de kleur van zijn ogen is heel uniek, want hij heeft een groen en een blauw oog.
Bullet is over het algemeen een rustige, gemoedelijke kat. Hij geniet van zijn tijd alleen en hij heeft ook graag zijn eigen ruimte. Hij wordt niet lastig gevallen door andere katten maar je kunt wel begrijpen dat hij bovenaan de lijst staat als het gaat om koningen in huis! Hij slaapt graag op het bed en op hoge plekken, krabpalen en planken die overal in huis aan de muren hangen. Als hij iets niet leuk vindt zal hij sissen maar nooit aanvallen, hij zal eerder gewoon de plek verlaten en ergens anders heen gaan. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn op het terras dat er is, omdat hij gewend is aan frisse lucht en zon. Bullet is het soort kat dat zal opbloeien in het juiste huis met mensen die hem de tijd geven die hij nodig heeft, geduldig zijn en hem affectie en liefde tonen op de voor hem juiste manier, langzaam en rustig.
De bloedtest van 28-01-2021 gaf aan dat hij negatief was op FeLV-FIV en positief op FIP (1/400). Het algemeen bloedonderzoek en drievoudig ontlastingsonderzoek van 18-03-2022 waren beiden negatief.
Bullet kan bij kinderen geplaatst worden, alleen niet te jong.

Geboortedatum: 22-08-2014 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op