Skip to main content
KattenPoes

Bamboo

By 7 juni 2022oktober 11th, 2022No Comments

Bamboo is geboren in een Airbnb in Varkiza ,een voorstad van Athene. Ze heeft twee zusjes. Een paar dagen eerder hadden onze collega’s een zwangere kat uit de buurt gevangen, maar omdat ze veel te zwanger was om te steriliseren besloten ze haar in een rustige ruimte te houden zodat ze kon bevallen van haar baby’s. Ze is bevallen van 3 prachtige meisjes en was een geweldige moeder!
Bamboo en haar twee zusjes waren erg hecht met elkaar en ze deelden allemaal een speciale band met hun moeder. Hun moeder, Ebony, was een geweldige moeder, zorgde voor hen, voedde hen op en leerde hen hoe ze geweldige katten konden zijn! Bamboo’s zusjes zijn al geadopteerd, dus zij is de enige die nog op zoek is naar haar forever familie en thuis! Bamboo speelt graag met andere katten en vooral met de rest van de kittens die ze hebben in het pleeggezin waar ze momenteel woont. Ze is ook een grote springer en klimmer en geniet van haar speeltijd! Bamboo speelt graag met allerlei speeltjes, maar haar favoriete speeltjes zijn de stokspeeltjes, veertjes en touwtjes die aan stokjes hangen kunnen haar uren bezig houden!
Bamboo is heel lief en zachtaardig, ze is heel vriendelijk tegen mensen en houdt ervan om geaaid te worden! Knuffelen is haar favoriete bezigheid gedurende de dag en als je besluit om op je computer te werken zal ze je gezelschap houden! Ze gaat op de stoel naast je zitten en kijkt in je ogen tot je hart smelt!
Bamboo is ook gemotiveerd om te eten, niet zozeer met droogvoer maar natvoer is absoluut een traktatie! Ze zal zelfs proberen om natvoer van de andere katten te stelen! Bamboo brengt ook graag tijd door buiten op het terras en ze houdt van het gevoel van een frisse bries op haar gezicht! Ze is een schattig katje, heel makkelijk in de omgang sinds ze geboren is en klaar om elke dag te grijpen! Ze houdt er ook van om op planken en krabpalen te slapen.
Geboortedatum: 15-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op