Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Rocky

By 6 juni 2022juni 20th, 2022No Comments

Dit is Rocky! Hij zat in een asiel van de overheid, een mevrouw werd verliefd op hem en wilde Rocky helpen, dus nam ze hem mee om als gastgezin te fungeren tot een baasje werd gevonden.
Helaas kon ze niet meer voor Rocky zorgen toen hij opgroeide, dus vroeg ze onze collega’s of zij voor hem konden zorgen en wilden helpen een thuis te vinden.
Rocky is een jonge, energieke jonge hond! Hij heeft veel energie, houdt van spelen en rondrennen. Hij heeft een energiek baasje nodig die hem meeneemt op lange wandelingen. Hij houdt erg van mensen.
Omdat Rocky nog jong is kan hij soms een beetje te opgewonden zijn, dus wat geduld met hem is nodig. Hij zou graag wat training willen, iemand die veel tijd met hem doorbrengt om hem dingen te leren, Hij is ook erg nieuwsgierig.
Rocky kan zich snel vervelen, dus veel stimulatie is nodig! Speelgoed en speeltijd zou erg welkom zijn. Omdat hij vaak opgewonden is heeft hij thuis nodig met oudere kinderen die zijn energie aankunnen. Hij kan goed opschieten met een rustige kat ( of twee ), maar die heeft hij nog niet vaak ontmoet.
Andere honden zijn ook geweldig! Rocky zou graag een speelkameraadje hebben, een hond die het leuk vindt om met hem in de tuin rond te rennen en beste vriendjes te zijn. Het maakt hem niet uit wat voor hond het is, als ze maar lief en zachtaardig zijn.
Rocky kan niet wachten om een voor altijd een thuis te vinden!

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op