Skip to main content

Toen Hugo in de shelter ( bijna 3 jaar geleden ) kwam was hij erg mager, zat onder de parasieten en teken dat niemand er zeker van was of hij het zou halen. Hugo was door “zijn baasje” aan een boom vastgebonden. Zijn conditie was zo verschrikkelijk dat stukken vacht ontbraken, hij was zo broos. Hugo is echter sterk en hij heeft zich er doorheen geslagen en is nu een plaatje van gezondheid. Zijn revalidatie heeft wat tijd gekost omdat hij begrijpelijkerwijs nerveus was voor mensen, maar hij boekte gestaag vooruitgang. Hij geniet van wandelingen, inclusief een uitstapje naar een bar en restaurant.
Hugo kan niet goed samenleven met andere reuen, maar is geweldig met teefjes. Onze collega’s raden een huis met oudere kinderen omdat hij niet gewend is aan kinderen en is nog steeds groeiende wat vertrouwen betreft, jongere kinderen kunnen hem overweldigen hem.
Hij is positief getest op leishmania maar het is inactief en neemt hij alleen dagelijks een (goedkope) tablet. Hugo heeft veel honden naar hun warme en veilige thuis zien vertrekken. Hij is gecastreerd.
Als u Hugo het thuis kunt geven dat hij verdient, neem dan contact met ons op.
Geboortedatum: 01-10-2017 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op