Skip to main content

19 oktober 2021 werd Charlie in het Bernia gebied gevonden. Hij had geen microchip. Iedereen was erg bezorgd omdat hij zo mager was, maar nog meer over zijn emotionele welzijn omdat het leek alsof Charlie het gewoon had opgegeven en er genoeg van had. Hij was bang, hij had zich volledig afgesloten. Charlie keek dwars door je heen. Hij wilde niet echt eten, wel een beetje als er niemand bij was. Het team gaf hem wat tijd om te wennen in zijn eigen tempo en gaf hem de ruimte die hij nodig had.
Charlie begon langzaam op te knappen en ze konden een glimp van zijn persoonlijkheid zien. Toen begon hij rond te lopen en hij was heel aanhankelijk en volgde het personeel als hij vrij mocht rondlopen. Toen hij sterk genoeg was werd hij geïntroduceerd in de Podenco roedel, hij paste er meteen bij en speelde en rende.
Charlie is blijven groeien, zowel in gewicht als in zelfvertrouwen. Hij is een andere hond geworden, vol leven. Charlie is gecastreerd.
Hij is nog een beetje verlegen maar als hij je eenmaal vertrouwt, wordt hij aanhankelijker. Hij houdt van zijn wandelingen en hij houdt ervan om te spelen met de andere Podencos. Hij is nog steeds een beetje nerveus, maar in een rustig huis zal hij sneller vooruitgang boeken. Het is een lieve hond die goed met andere honden om kan gaan. Toen hij gevonden werd was hij zo depressief dat hij het had opgegeven, maar hij ging elke dag een stap vooruit om zijn zelfvertrouwen op te bouwen en hij is niet meer depressief.
Als u Charlie het huis kunt geven dat hij verdient na zulke zware tijden neem dan contact met ons op.
Geboortedatum: 01-02-2019 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op