Skip to main content

Podenco Ria werd op een warme dag op straat gevonden, ze had geen chip. Zij is een geweldige, aanhankelijke hond met een 10 karakter. Ria schiet goed op met volwassenen en kinderen, ze vindt het heerlijk om over haar buik geaaid te worden. Ze houdt van wandelen en spelen, loopt heel goed aan de lijn, ze gaat heel goed in de auto en ze is heel gehoorzaam. Ria is niet bang en als je haar roept komt ze. Met andere honden kan ze het goed vinden ongeacht geslacht, ze heeft het moeilijk in de shelter en is erg verdrietig. Ria is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 43 cm., gewicht ongeveer 10kg.

Geboortedatum: 15-05-2019 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op