Skip to main content

Bayron is door zijn baasje in het asiel achtergelaten omdat ze niet meer voor hem konden zorgen. Hij heeft altijd een gezin gehad en nu zit hij in een kooi. Bayron is een vriendelijke hond tegenover andere honden, erg rustig en sociaal en kan goed opschieten met kinderen. Hij is een hond die weet hoe hij aan de lijn moet lopen en wandelt graag. In de auto is er geen probleem om met hem te reizen, aangezien hij erg rustig is. Wij willen niet dat hij op zijn leeftijd nog maanden in een kennel moet doorbrengen. Bayron is gecastreerd, hij weegt ca. 25 kg.

Geboortedatum: 08-12-2011 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op