Skip to main content

Yorkshire Terriër Cholo is door zijn baasjes in het asiel achtergelaten, ze werken nu en zeggen dat ze geen tijd voor hem hebben. Kon hij niet opgenomen worden dan zouden ze Cholo op straat zetten, het oude verhaal! Cholo is een actieve, speelse en aanhankelijke hond, hij houdt ervan om te springen en je kusjes op het gezicht te geven. Hij is erg goed met volwassenen en kinderen, hij houdt ervan om te spelen. Hij is heel goed met andere honden, ongeacht geslacht, hij weet hoe te lopen aan de lijn en er is geen probleem om hem mee te nemen in de auto. Hij heeft een zeer slechte tijd in de kennel en kan het nauwelijks afwachten de shelter te verlaten. Cholo is gecastreerd. Zijn gewicht is ca. 6 kg.

Geboortedatum: 07-12-2016 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op