Skip to main content

Chanty is een leuk, klein teefje. Haar eigenaar is overleden en zij en twee andere hondjes zijn daarom bij onze collega’s gekomen.

Chanty is een lief hondje, haar gedrag tegenover alle honden is goed, ongeacht het geslacht. Onze collega’s zijn bezig haar aan de lijn te leren lopen. Zij loopt ( nu ) nog niet heel goed aan de lijn, maar dit is te leren. Zij kan met katten leven, haar baasje had twee katten. Chanty is gesteriliseerd. Haar gewicht is ongeveer 6 kg, schofthoogte ca. 30 cm.

Geboortedatum: 01-06-2014 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op