Skip to main content

Benchi is een leuk hondje, maar ook mooi. Zijn eigenaar is overleden en hij en twee andere hondjes zijn daarom bij onze collega’s gekomen.

Bencih is lief. Zijn gedrag tegenover alle honden is goed, ongeacht het geslacht. Onze collega’s zijn bezig om hem aan de lijn te leren lopen. Hij verzet zich niet, hij loopt nog niet heel goed aan de lijn, maar dit is te leren. Hij laat zich zelden horen. Hij kan met katten leven, zijn baasje had twee katten. Benchi is gecastreerd. Zijn gewicht is ongeveer 6 kg, schofthoogte ca. 30 cm.

Geboortedatum: 12-06-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op