Skip to main content

Thalia werd met haar zes pups achtergelaten in een militair kamp. Vier van haar pups stierven aan Parvo , de twee die overleefden zijn al geadopteerd. Thalia bleek ehrlichia te hebben, hiertegen is zij behandeld. Zij heeft geen jachtinstinct, wel kan zij over een schutting/hek van 1.20 meter klimmen. Thalia is actief en energiek zijn, niet speels . Zij vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en de hele dag te rennen. Zij is op de mens gericht, ze smeekt om knuffels en kusjes. Tegenover honden en katten is ze vriendelijk. Ze trekt nog wel aan de riem. Thalia is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 48 cm, gewicht ongeveer 15 kg.

Geboortedatum: 01-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op