Skip to main content

Nora is achtergelaten op het strand. Zij is een kalme hond, zij houdt meer van slapen en rusten dan van rennen en spelen. Heel lief en goedhartig. Na onderzoek bij de dierenarts bleek dat zij leverontsteking had, zij kreeg hiertegen Hepadol. Nora laat zich eigenlijk in de shelter nooit horen. Zij kan met mensen, honden en katten opschieten, aan de lijn lopen gaat ook al goed. Nora is gesteriliseerd, haar schothoogte is ca. 35 cm, haar gewicht ongeveer 9 kg.

Nora is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op