Skip to main content

Errica zat in een slechte omgeving bij een groep mensen, zij moest gestolen worden. Errica is rustig en kalm, vredig, erg lief en smeekt om knuffels en kusjes. Ze wil niet rennen of spelen , verkiest te ontspannen. Zij is gezond, is gesteriliseerd. Ze blaft weinig tot niet in de shelter. Errica is vriendelijk tegenover mensen, honden en katten. Aan de lijn lopen gaat ook al redelijk. Haar schofthoogte is ca. 30 cm, gewicht ongeveer 6 kg.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op