Skip to main content

Rosa zwierf in een bergdorp op het eiland. Ze vroeg om hulp toen ze op het erf van een dame verscheen, die haar te eten gaf, maar niet in staat was haar te houden. Niemand in het dorp kende de hond. Ze was in de bergen achtergelaten, een misdaad die zich op het eiland voortdurend herhaalt, voortdurend in het zicht van het publiek. En zoals altijd; niemand zag iets, niemand wist iets. en altijd maar niemand zag.

Rosa had geen halsband, geen microchip, wat ze wel had waren parasieten. Maar ze was zo vriendelijk en lief voor de mensen.
Op de zaterdag voor Pasen zijn vrijwilligers, na contact te hebben opgenomen met de dame, naar de plaats gegaan waar ze verbleef en hebben Rosa naar een veilig onderkomen gebracht.
Ze is heel lief en gehoorzaam.

Geboortedatum: 01-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op