Skip to main content

Deze prachtige galgo werd door haar eigenaar in de perrera achtergelaten. Guarra werd gebruikt als fokteef. Zij is in het begin verlegen, maar ze is een zeer vriendelijke en aanhankelijke hond. Guarra schiet goed op met andere honden, ongeacht geslacht en is erg rustig. Ze kan met mensen ook goed opschieten.
In de auto meegaan gaat goed. Guarra heeft een familie nodig die haar laat weten dat niemand haar meer pijn zal doen. In de shelter ligt ze in haar mandje te wachten tot je haar aait. Ze heeft dringend een familie nodig om haar te leren mensen te vertrouwen. Hoe Guarra met katten is, is niet bekend. Zij is gezond en gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 59 cm.
Geboortedatum: 05-05-2017 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op