Skip to main content
KattenPoes

Elise

By 3 mei 2022No Comments

Elise werd midden op straat gevonden nadat ze was aangereden door een vrouw die stopte om haar te redden. Ze nam haar op in haar armen en bracht haar naar de dierenarts voor controle. Die constateerde een ontwricht bekken en stelde benchrust voor. Helaas kon de dame Elise niet meenemen, maar ze zocht contact met onze collega’s op zoek naar hulp. Zij gingen natuurlijk akkoord en namen haar op 17.12.2021 op in de shelter. Ze hielden haar in een bench zodat het bekken kon genezen en bleven de dierenarts bezoeken voor de nodige klinische onderzoeken. Ze is nu gezond, gelukkig en genezen.
Elise is een geweldig poesje. Ze is een zeer vriendelijke tegen mensen en de katten die in huis wonen. Ze is erg aanhankelijk en knuffelig. Hoewel ze een hele tijd alleen in een bench heeft gezeten, heeft ze zich heel snel aangepast aan haar nieuwe omgeving toen ze eenmaal de kans kreeg om de rest van de kattenfamilie te ontmoeten. Ze valt niemand lastig en is over het algemeen een onopvallende kat. Ze geniet van een paar speeltjes en haar dekens. Ze knuffelt en slaapt met haar teddyberen. Ze wordt speels als ze in de stemming is en speelt graag met kleine muisjes. Ze werd helemaal blij toen haar bekken genezen was en ze een krabpaal kon gebruiken om haar nagels te scherpen! Ze slaapt ook graag op de hogere gedeeltes. Ze kan een beetje timide zijn als iemand snel naar haar toe loopt of snel iets beweegt terwijl ze in de buurt is. Maar over het algemeen is ze superlief en heel makkelijk in de omgang. Ze is dol op nat voer en traktaties!
Fecale tests FCov,f pv, giardia testen zijn negatief

Geboortedatum: 26-10-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op