Skip to main content

Bodhi leefde op straat, was bang en alleen. Hij werd gevoed door een vriendelijke dame, ze realiseerde zich dat hij lief en bang was. Toen besloot ze Bodhi in huis te nemen en hem te helpen
Bodhi is een schat van een katertje. Hij kan een beetje verlegen zijn in een nieuwe omgeving, hij heeft kattenvriendjes nodig om hem te laten zien dat het fijn is en dat mensen goed zijn! Bodhi heeft dus een thuis nodig met één of meerdere poezenvriendjes.
Spelen met andere katten is ook superleuk, hij vindt het heerlijk om achter ze aan te rennen en ze te bespringen als ze het niet in het minst verwachten! Ze kunnen samen veel lol hebben, achter speelgoedmuisjes aanrennen en helemaal naar de top van de krabpaal klimmen.
Bodhi heeft veel energie. Hij vindt het heerlijk om hoog te zitten en knusse hoekjes te vinden om in te slapen.
Omdat hij een beetje verlegen is kunnen harde geluiden hem laten schrikken en wordt hij een beetje bang, dus een rustig huis zou ideaal zijn. Kleine kinderen begrijpt hij niet omdat ze veel lawaai maken, maar grotere mensen zijn echt cool.
Bodhi houdt van eten! Traktaties zijn de weg naar zijn hart.
FIV-FeLV-giardia-testen zijn negatief. Bodhi is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op