Skip to main content
KaterKatten

Beatle

By 3 mei 2022No Comments

De eerste maanden van zijn leven leefde Beatle op straat. Gelukkig ontdekten hij en zijn broertjes en zusjes een voederstation waar andere katten gevoed en verzorgd werden door een lieve dame en Beatle zich hierbij aan te sluiten om zich veiliger te voelen. Hij heeft een oogprobleem en dit is de reden is waarom die dame besloot hem uit het station te halen en op te nemen. Beatle was de eerste dagen erg bang en timide, was niet gewend om binnen te zijn omringd door mensen en andere katten. Telkens als iemand hem naderde werd hij bang en begon te sissen. Een week ging zo voorbij totdat hij begreep dat mensen aardig zijn en hem geen kwaad willen doen. Beatle begon het fijn te vinden dat er eten en vers water beschikbaar was. Het comfort van warmte en donzige dekens gaven hem een goed en veilig gevoel, dus hij begon zich minder op zijn hoede te laten voelen. Hij stond toe dat mensen hem aanraakten en zelfs aaiden. Hij realiseerde zich dat hij veilig en geliefd is, maar hij heeft nog tijd nodig om het vertrouwen in mensen volledig te winnen. Beatle houdt ervan om zich overdag te verstoppen, maar hij heeft zichzelf overwonnen en heeft grote stappen gezet in een zeer korte periode.
De mensen die nu voor Beatle zorgen hebben er vertrouwen in dat hij hen snel volledig zal vertrouwen en dat zal hem de kans geven om op te bloeien en zijn ware persoonlijkheid te laten zien. Beatle houdt van speeltjes en comfortabele plekjes om in te slapen en te knuffelen. Hij is nog steeds timide als er nieuwe mensen bij betrokken zijn maar komt makkelijker uit zijn schuilplaats als er eten of spelen bij komt kijken. Hij is dol op eten in het algemeen, maar nat voer vindt hij erg lekker en geeft mensen de tijd om een band met hem op te bouwen. Hij geniet ook echt van traktaties.
Beatle voelt zich op dit moment op zijn gemak bij de rest van de kattenfamilie. Hij houdt heel vaak zijn kopje scheef als hij nieuwsgierig is naar iets, komt vaak dichterbij als hij iets wil observeren of zien. Hij is ontdekkend, nieuwsgierig en avontuurlijk. Hij houdt van spelen dus dat is een andere manier waarop mensen hem kunnen benaderen. Hij houdt van zachte bedden en kussens maar hij verstopt zich er op het moment meestal onder. Hij houdt ervan om overdag kleine dutjes te doen, vaak naast een ander katje! Hij speelt ook graag met de handen van mensen.
Onze collega’s zijn optimistisch dat hij spoedig meer zelfvertrouwen zal krijgen en dat zal hem de gelegenheid geven om werkelijk te genieten van de tijd die hij met hen doorbreng.

Gezondheid: Eén oog moet binnenkort worden verwijderd. Fiv/FeLV en FCov, fpv, giardia testen zijn negatief. FIP 1/100

Geboortedatum: 01-11-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op