Skip to main content

Reutjes Abaco, Abilo, Abibo, Abelino, teefjes Aba en Abia hebben een dringend een thuis nodig. Niet alleen omdat ze verdienen, maar het pension waar ze momenteel verblijven is voor onze collega te duur om elke maand te betalen. Het zestal is vriendelijk tegenover mensen, honden en katten. Ze zijn speels en actief, niet bang. De beide teefjes hebben zijn wel minder energiek dan hun broertjes. De reutjes beschermen nog wel hun eten.

Dit is Abia

Geboortedatum: 02-01-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

 

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op