Skip to main content

Tradis is in een hondenpark achtergelaten door haar “baasje”. Ze had een snee in haar oor, de oorzaak is onbekend. Tradis is een zeer sociale en speelse hond. Ze houdt van spelen en rennen en met honden, ongeacht geslacht, kan ze goed opschieten. Zij is een aanhankelijke hond. Tradis heeft liefde nodig, ze kan het goed vinden met kinderen. Ze is heel intelligent, leert snel. In de auto meegaan is geen probleem. Hoe zij met katten is, is niet bekend. Tradis is gesteriliseerd en gezond. Haar schofthoogte is ca. 48 cm, gewicht ongeveer 16 kg.

Geboortedatum: 30-04-2021 (geschat)
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op