Skip to main content

Flame werd gevonden in de bergen van Agios Leon door een aardige man, Flame had een ketting om haar nek, Zo vaak hetzelfde verhaal. Ze was mager en zwak. Een hond zonder microchip ……. natuurlijk.
De collega’s noemden haar Flame vanwege van haar pit, een pittige heldin die meer is dan een mooi gezichtje, ze slaagde erin om op haar eentje te overleven ondanks het gebrek aan voedsel. Een mooie vriendelijke hond, zij heeft veel liefde te geven en doet het geweldig met alle andere honden in de shelter. Ze loopt netjes aan de riem.

Flame is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 02-09-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op