Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Camillo

By 22 april 2022mei 8th, 2022No Comments

Maanden geleden werd een kleine onschuldige pup over het hek van een huis gegooid, gelukkig was het hek laag en de puppy was niet gewond, hij begon alleen luid te huilen!
De mevrouw die in het huis woont ging naar buiten en ze zag een auto snel wegrijden en toen zag ze de bange pup. Hij trilde en zijn staartje tussen de pootjes. De mevrouw nam hem op en redde hem! Zij belde onze collega’s
Het komt tegenwoordig vaak voor dat mensen die geen verantwoordelijkheidsgevoel hebben op deze manier van hun “probleem” proberen af te komen. Aan de andere kant zeggen wij, ja hij heeft geluk gehad want zijn eigenaar heeft hem niet ergens achtergelaten waar hij geen kans had om te overleven.

De mevrouw heeft veel katten en kittens, allemaal zwerfkatten die ze verzorgt, dus Camilo groeit vredig op in de prachtige tuin. Zij aan zij met zijn beste vriend Babis, een kater.
Camillo is gezond, nieuwsgierig en schattig! We zouden hem graag zien opgroeien in een gezin, want dat verdient hij!

 

Geboortedatum: 01-11-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op