Skip to main content

White werd in een dorp gevonden, hij had erge honger. Hij is erg vriendelijk. White schiet goed op met andere honden, ongeacht geslacht. Ook is hij vriendelijk tegen mensen, groot en klein, maar niet tegen katten. Aan de lijn lopen gaat goed. White is gezond en gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 51 cm.

Geboortedatum: 12-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op