Skip to main content

Toen Tana werd gered woog ze 6 kg, was uitgedroogd en kon nauwelijks bewegen. Tana testte positief op leishmania, hoewel haar organen in orde zijn en ze het onder controle heeft. Tana zit al een paar maanden in een gastgezin, want toen ze in het asiel aankwam was ze erg zwak en had ze bloedarmoede en moest ze goed eten. Ze leeft met honden en katten van elk geslacht, ze is erg rustig maar ook speels en houdt van wandelen. Ze is geweldig met mensen, ze is niet verlegen en erg aanhankelijk. Tana zoekt dringend een eigen gezin, want de opvang is niet voor onbepaalde tijd en we willen niet dat ze teruggaat naar de shelter. Tana is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 02-03-2018 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op