Skip to main content

Podenco Merlin hij zit al een lange tijd in het asiel. Hij kan het heel goed vinden met andere honden en kan ook met katten. Hij is een hele lieve jongen, erg verlegen in het begin, hij kijkt graag eerst de kat uit de boom. Loopt heel rustig mee buiten aan de lijn. Merlin is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-01-2020 ( geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op