Skip to main content

Pistañ werd opgehaald van de luchthaven, zeer bang, extreem mager en tal van wonden op haar poten. Zij heeft veel energie. In de auto gaar ze rustig liggen, ze loopt al goed mee aan de riem. In het begin kan ze een beetje bang zijn voor mensen, maar geeft al snel haar vertrouwen. Pistañ is een vrolijke en vriendelijke Podenco, ze wordt heel blij als ze je ziet. Met haar lichte ogen en roze neus is ze pure liefheid en zeer aanhankelijk, altijd klaar voor liefkozingen. Ze is actief en nieuwsgierig, houdt van spelen, snuffelen en rennen. Ze kan goed overweg met andere honden, ze vindt het heerlijk om achter ze aan te rennen en door ze achterna gezeten te worden. Ze deelt haar eten. Ze is volgzaam, braaf, gehoorzaam en in huis gedraagt ze zich goed, ze weet hoe ze rustig moet zijn. Een beetje verlegen met vreemden. Hoe zij met kinderen en katten is, is niet bekend.

Geboortedatum: 03-03-2020 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op