Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Amanda

By 10 april 2022juni 16th, 2023No Comments

Amanda werd gered toen zij net bevallen was van 9 puppy’s, helaas kregen ze allemaal Parvo en hebben het niet overleefd. Amanda had leverontsteking en werd daartegen behandeld. Zij zeer kalm en rustig, vredig en ontspannen, houdt van slapen in de zon maar ook van wandelen in de natuur. Amanda is niet veeleisend, ze is heel vriendelijk en goedhartig. Een hond met een goed karakter. Zij schiet op met mensen, honden en katten. Ze loopt al redelijk mee aan de lijn. Haar schofthoogte is ongeveer 52 cm, gewicht ca. 25 kg.

 

Amanda is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 02-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op