Skip to main content

Akilla werd achtergelaten in een dorp, dat ze gevonden werd was haar redding. De was anders van de honger overleden. Akilla is zeer vriendelijk, goedhartig, lief, teder, smeekt om knuffels. Hij luistert naar zijn naam, volgt je overal, is mensgericht , actief en energiek. Akilla laat zich ampe horen, hij is niet bang. Ook tegenover honden en katten is hij vriendelijk. Hij loopt mee aan de riem. Akilla is gezond en gecastreerd. Zijn schofthoogte is ongeveer 52 cm, gewicht ca. 18 kg.

Geboortedatum: 02-01-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op